Hallampen
Messing vloerlamp VM-3010
609,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

MESSING VLOERLAMP

Kijk eens naar de messing vloerlamp. Zo zie je ze niet vaak. Het strakke model,  de grootte en het warm goudgele koper geven deze staande lamp een mooie chique uitstraling. En dan heb je nog de speciale bovenkant met een cirkel van mat melkglas waardoor er ook een zacht lichtschijnsel naar boven schijnt. Dat de lamp kwaliteit heeft zie je niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant, die eveneens van messing is. Dankzij al deze kenmerken is de koperen staande lamp een elegante sfeermaker die je doet denken aan de Art Deco stijl.

De hoogte van de messing vloerlamp is 140 cm. De diameter van de kap is 46cm. Een heel behoorlijk formaat waardoor hij niet zomaar wegvalt in je interieur. Nee, het is een echte blikvanger. Deze staande lamp is gemaakt van een robuuste metaallegering en heeft aan de ronde voet een zwart strijkijzersnoer (125cm) met stekker en aan/uit schakelaar.

Wat krijg je extra bij deze retro vloerlamp?

Fijn is dat de messing vloerlamp wordt geleverd met een retro led-lamp. Hierin is de led verwerkt als draden net zoals vroegere tijden. Deze lichtbron straalt een warme lichtkleur uit als-ie aan is. De warme kleur van het messing verdiept zich dan zodat de lamp een prachtige zachte gouden gloed geeft.

Waar zet je de messing vloerlamp neer?

Deze retro vloerlamp doet het geweldig in de woonkamer, toch staat hij ook heel stijlvol in de hal of slaapkamer. Of je nu woont in een ouder huis zoals een jaren 30 pand of  een gloednieuw appartement, de koperen staande lamp geeft je interieur extra cachet. Kijk maar eens hoe goed hij past bij een bank met velours bekleding of bij een muur in een diepe warme tint of met art deco behang. Je roept zo een luxueuze sfeer op, vergelijkbaar met hotellobby’s in de jaren 20 of 30 van de vorige eeuw.

Eventueel te combineren met de messing tafellamp voor op je side table.

Specificaties

Diameter

46

Hoofdkleur

Koper

Hoogte

140

Kleur

Messing

Ruimte

Hal, Kantoor, Restaurant, Showroom, Slaapkamer, Vide, Winkel, Woonkamer

Stijl

Klassiek, Landelijk