Boerderij lampen
Mat zwarte wandlamp DU-2015
119,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Mat zwarte wandlamp

Op zoek naar een stoere wandlamp die je interieur een robuuste uitstraling geeft? Dan is deze mat zwarte wandlamp precies wat je zoekt! Met een diameter van 6cm en een diepte van 30cm is deze wandlamp handzaam en toch krachtig. De lamp is bovendien naar alle kanten verstelbaar, waardoor je alle vrijheid hebt om je favoriete elementen op een mooie manier uit te lichten.

Deze wandlamp is niet alleen solide en robuust uitgevoerd, maar heeft ook nog eens een schitterende antiek zwarte kleur. Het voelt niet alleen perfect aan, het ziet er ook zo uit. Deze wandlamp is dan ook een echte eyecatcher in elke ruimte. Of je hem nu gebruikt als spot aan je plafond of als wandlamp in je stoere keuken.

De plafondlamp is voorzien van een GU10 fitting, waardoor hij bijzonder geschikt is om een kookeiland te verlichten. Maar ook in andere ruimtes komt deze wandlamp uitstekend tot zijn recht. De veelzijdigheid en flexibiliteit van deze wandlamp maken hem ideaal voor vrijwel elke ruimte.

De wandlamp is niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens bijzonder functioneel. Door de flexibiliteit van de lamp kun je alles op een mooie manier uitlichten. Of je nu een mooie foto aan de muur hebt hangen of een kunstwerk dat je extra in de spotlight wilt zetten, met deze wandlamp is het allemaal mogelijk.

Kortom, ben je op zoek naar een stoere en functionele wandlamp met veel flexibele mogelijkheden, dan is deze mat zwarte wandlamp een absolute aanrader. Met zijn solide en robuuste uitvoering en zijn schitterende antiek zwarte kleur is deze lamp een echte eyecatcher in elke ruimte. Of je hem nu gebruikt als spot aan je plafond of als wandlamp in je stoere keuken, met deze lamp geef je je interieur net dat stoere accent.

Eventueel ook leverbaar in antiek zilver.

Specificaties

Diameter

6

Hoogte

30

Kleur

Antiek zwart

Ruimte

badkamer, Bar, Buitenkeuken, Gang, Hal, Kantoor, Keuken, Slaapkamer, Veranda, Vide, Winkel, Woonkamer

Stijl

Industrieel, Landelijk