Boerderij lampen
Stoere rustieke hanglamp TL-1001
195,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Stoere rustieke hanglamp

Stoere rustieke hanglamp: een combi van elegantie en eenvoud

Ben je op zoek naar een hanglamp met een stoere en toch rustieke uitstraling? Zoek dan niet verder! Onze stoere hanglamp in rustieke stijl hebben we al voor je gevonden. Deze lamp is echt Deense design. Wat meteen opvalt is zijn warme roestbruine kleur en eenvoudige ontwerp. Dat kun je wel aan de Denen over laten.

Hoe groot is deze landelijke hanglamp?

Wat deze lamp nog aantrekkelijker maakt, is zijn lekker grote formaat en toch een ingetogen vormgeving. Met een diameter van 52 cm en een hoogte van 30 cm is deze lamp ook prima geschikt voor ruimtes met lagere plafonds, zoals soms in woonboerderijen of dijkhuisjes.
De lamp is geschikt voor (dimbare) LED lichtbronnen. Pas de intensiteit van het licht aan je voorkeur aan en creëer sfeer in elke ruimte.

Zowel voor privé als zakelijk gebruik

Met deze landelijke hanglamp kun je nogal wat kanten op. Hij past zowel in particuliere als zakelijke ruimtes. Echt sfeervol en gezellig is deze lamp boven je eettafel van bijvoorbeeld steigerhout.
Deze stoere hanglamp kan ook prima in je kantoor of restaurant. Het subtiele design en de bijzondere roestbruine kleur zorgen voor een warm wellkom voor zowel gasten als klanten.

De hanglamp wordt geleverd met een bijpassende ketting en dito plafondkapje. Je kunt de hoogte eevoudig aanpassen.

Kortom, als je op zoek bent naar een fijne rustieke hanglamp met de nodige elegantie, dan is deze lamp een goede keus. Zijn warme roestbruine kleur, eenvoudige ontwerp en grote formaat maken hem geschikt voor verschillende ruimtes, zowel thuis als op de werkvloer.

Ook leverbaar in een warme koperkleur.

In onze showroom bekijken? Klik hier voor openingstijden.

Specificaties

Kleur

Roestbruin

Diameter

52

Stijl

Industrieel, Landelijk

Ruimte

Hal, Kantoor, Keuken, Showroom, Vide, Woonkamer

Hoogte

30