Boerderij lampen
Aluminium Hanglamp AL-1018
279,- Levertijd: 4 weken

Aluminium Hanglamp

Mooi model van het designmerk Ryetti. Als je houdt van eenvoudig en stoer, dan is deze industriële aluminium hanglamp een geschikte keuze. De lamp heeft een strakke belijning en mooie industriële details, zoals stevige klemmen en haak in de vorm van een pijlpunt. Al deze elementen zorgen ervoor dat de lamp een tijdloze uitstraling krijgt. Dat maakt ‘m heel geschikt voor de meest uiteenlopende interieurs. Praktisch ook als je graag geregeld van woonstijl verandert.

De diameter van de hanglamp is 34cm, de hoogte 45cm. Een lekker formaat voor boven je eettafel in de keuken of woonkamer. De lamp is uitgevoerd met een normale fitting (E27). Dat maakt ‘m geschikt voor dimbare LED verlichting. Zo kun je zowel sfeerlicht als werklicht creëren.

De lampen van Ryetti zijn uitermate goed afgewerkt. Je ziet aan alles dat dit geen doorsnee hanglamp is. Ze worden met heel veel zorg gemaakt in een kleine fabriek in Spanje. Van een massaprodukt is hier dus zeker geen sprake. Mocht je de lamp in een andere RAL kleur willen hebben dat is dat geen enkel probleem.

Let op: Houd rekening met enkele weken levertijd aangezien deze lampen op bestelling worden gemaakt. Exclusief verkrijgbaar bij Stoerelampen.nl.

Specificaties

Kleur

Zilver

Diameter

35

Hoogte

45

Stijl

Industrieel, Landelijk

Merk

Ryetti

Ruimte

Kantoor, Keuken, Showroom, Woonkamer